top of page

Kleur je zaterdag

Ik vier alles. Verjaardagen van de kinderen, van de hond, van de kippen, van de schildpad. Jubilea van huwelijken, de eerste kus, van overlijdens. Woensdagen. Vrijdagen. Noem maar op. Voor echt alles hang ik slingers.


Maar 1 jaar corona. Da’s een moeilijke. Iets weerhoudt me om flessen te knallen en met confetti te gooien. Er valt weinig te vieren aan 365 dagen niet knuffelen, niet afspreken en worstelen met mondmaskers en handgels.


Het weer is het duidelijk met me eens. Regen en hagel verhinderen dat we toch een glaasje heffen met onze bubbel. Niet om de verjaardag van dat vies virus te vieren, maar gewoon omdat het kan.


Dus we zochten wat kleur om deze donderwolk een zilveren randje te geven. Mijn zoontje Aaron en ik versierden de paasboom. Enfin, paastak want zo groot is ie niet. Dus toch een beetje feest, omdat het zaterdag is.


Wat doe jij om vandaag te kleuren?
コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page