top of page

Ja! Ik wil!

Een tijdje geleden kwamen ze voor het eerst op mijn sofa zitten. Ze hadden alles netjes voor elkaar. Een fijne goedbetaalde baan, een mooi huis, 2 gezonde kinderen. En toch liep het niet zo lekker tussen hen. Communiceren was moeilijk. Hij luisterde niet en zij zaagde. Ze vormden geen (h)echt team meer en dat gaf hen beiden een triest gevoel.

Was er nog iets om op te bouwen? Konden ze de connectie die ze kwijt waren, terugvinden? Tal van vragen vlogen door mijn praktijk tijdens de eerste sessies.

We gingen samen op pad. Ze leerden opnieuw luisteren naar elkaar. Heel mooi en puur om naar te kijken. ‘Ja, ik wel hier iets van maken’, zei hij eergisteren met resolute stem. Haar ogen vulden zich met tranen. Misschien was het dit wel waar ze op wachtte? Ik werd er stil van.

IK WIL. De meeste krachtige woorden die ik afgelopen week ik mijn praktijk hoorde. Hoe mooi dat ik dit mee mocht maken, samen met hen.

En jij? Wat wil jij?


Comments


bottom of page