top of page

Broken crayons still color

Ik ben een sucker voor quotes. Dat is geen geheim. Deze staat dan ook in mijn top 5 van favo oneliners. En terecht, right!?


Meermaals in mijn leven – wat klink ik nu wijs…en oud 😉- dacht ik : ‘Dit kom ik nooit te boven. Ik zal nooit meer gelukkig zijn. Nooit zal ik de ideale job of partner vinden. Of gewoon bulderen van het lachen.’ Meermaals voelde ik me gebroken. Kapot.


En toch… als wonder stond ik er toch telkens weer na een tijdje. Zo gaat dat met pijn en wonden, ze helen. Soms langzaam en met vreselijke littekens. Maar helen doen ze. Met de juiste zorg, zelfliefde en ruimte dan toch.

Broken crayons still color. Ook met wondjes en/of littekens ben je nog steeds een volwaardig potlood. Ook met je rugzak vol troep kan je kleur geven aan je leven. Jij kan dit!


Toch wat hulp nodig om je tekening te maken? Reach out.
Comments


bottom of page